Ore Inteligjente Per Femije Me Karte Sim, Gps , Wifi, Kamera Dhe Inteligjence Artificiale Y95

Ore Inteligjente Per Femije Me Karte Sim, Gps , Wifi, Kamera Dhe Inteligjence Artificiale Y95
Ore Inteligjente Per Femije Me Karte Sim, Gps , Wifi, Kamera Dhe Inteligjence Artificiale Y95
Ore Inteligjente Per Femije Me Karte Sim, Gps , Wifi, Kamera Dhe Inteligjence Artificiale Y95
Ore Inteligjente Per Femije Me Karte Sim, Gps , Wifi, Kamera Dhe Inteligjence Artificiale Y95
Ore Inteligjente Per Femije Me Karte Sim, Gps , Wifi, Kamera Dhe Inteligjence Artificiale Y95
Ore Inteligjente Per Femije Me Karte Sim, Gps , Wifi, Kamera Dhe Inteligjence Artificiale Y95
Ore Inteligjente Per Femije Me Karte Sim, Gps , Wifi, Kamera Dhe Inteligjence Artificiale Y95
Ore Inteligjente Per Femije Me Karte Sim, Gps , Wifi, Kamera Dhe Inteligjence Artificiale Y95
Ore Inteligjente Per Femije Me Karte Sim, Gps , Wifi, Kamera Dhe Inteligjence Artificiale Y95
Ore Inteligjente Per Femije Me Karte Sim, Gps , Wifi, Kamera Dhe Inteligjence Artificiale Y95
Ore Inteligjente Per Femije Me Karte Sim, Gps , Wifi, Kamera Dhe Inteligjence Artificiale Y95
Ore Inteligjente Per Femije Me Karte Sim, Gps , Wifi, Kamera Dhe Inteligjence Artificiale Y95
Ore Inteligjente Per Femije Me Karte Sim, Gps , Wifi, Kamera Dhe Inteligjence Artificiale Y95
Ore Inteligjente Per Femije Me Karte Sim, Gps , Wifi, Kamera Dhe Inteligjence Artificiale Y95
Ore Inteligjente Per Femije Me Karte Sim, Gps , Wifi, Kamera Dhe Inteligjence Artificiale Y95
Ore Inteligjente Per Femije Me Karte Sim, Gps , Wifi, Kamera Dhe Inteligjence Artificiale Y95
Ore Inteligjente Per Femije Me Karte Sim, Gps , Wifi, Kamera Dhe Inteligjence Artificiale Y95
Ore Inteligjente Per Femije Me Karte Sim, Gps , Wifi, Kamera Dhe Inteligjence Artificiale Y95
Ore Inteligjente Per Femije Me Karte Sim, Gps , Wifi, Kamera Dhe Inteligjence Artificiale Y95
Ore Inteligjente Per Femije Me Karte Sim, Gps , Wifi, Kamera Dhe Inteligjence Artificiale Y95
Ore Inteligjente Per Femije Me Karte Sim, Gps , Wifi, Kamera Dhe Inteligjence Artificiale Y95

Ore Inteligjente Per Femije Me Karte Sim, Gps , Wifi, Kamera Dhe Inteligjence Artificiale Y95

COLOR
Cmimi real Lek 7,000 Oferte Lek 5,000 Ulje 29%
/
  • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro Jashte Shqiperie
  • Produkti eshte me Garanci
  • Produkt Origjinal
  • Pagesa ne Dorezim te produktit
  • Ne gjendje, gati per transport
  • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : ORE INTELIGJENTE PER FEMIJE

MODELI : Y95

MATERIALI : ABS + SILIKON

EKRAN ME PREKJE : PO

BATERIA : KAPACITETI : 680mAh / NE PERDORIM RRETH 5-7 DITE / NE KARIKIM RRETH 3 ORE

PERMASA E EKRANIT : 1.44"

PESHA : 52g

MEMORIA E BRENDSHME : 518MB

KAMERA : 1.3MP

RAM : 518MB

MENYRA E PERDORIMI : ME PREKJE + ME BUTON

SENSOR LEVIZJEJE : PO

KARTA SIM : MICRO

FUNKSIONET : TELEFONATE VIDEO, LIDHJE WIFI, FOTO, ALRAM, NUMERON HAPAT, MONITORIM NE KOHE REALE, TRAJEKTORJA E LEVIZJES, PROGRAME EDUKATIVE, TREGON MOTIN , SENSOR GRAVITETI , BIDESE NE GRUP , INTELIGJENCE ARTIFICIALE TE INTEGRUAR ME PYETJE DHE PERGJIGJE ETJ.

VECORI : BATERIA ME KAPACITET TE LARTE PREJ 680mAh JU MUNDESON PERDORIM TE GJATE DHE GADISHMERI DERI NE 7 DITE

POZICIONIM ME WIFI DHE GPS JU TREGON VENDODHJEN E SAKTE TE FEMIJES ME PRECIZION DERI NE 20m

BUTONI SOS KUR SHTYPET PER 3 SEKONDA BEN THIRRJE 3 NUMRAVE NE DY CIKLE DHE DERGON ALARM TE APLIKACIONI I TELEFONIT TE PRINDIT

TEKNOLOGJIA IP67 KUNDER UJIT PER MBROJTJE TE ORES GJATE PERDORIMIT NE AMBIENTE TE LAGESHTA

Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve

Te tjera nga Ore Inteligjente
Oferte
Ore Inteligjente Me Bluetooth Hoco
hoco
Oferte Lek 6,800 Cmimi real Lek 7,500 Ulje 9%
Oferte
Ore Inteligjente Me Bluetooth XO Si Apple Watch
xo
Oferte Lek 6,500 Cmimi real Lek 8,500 Ulje 24%
Oferte
Ore Inteligjente Me Bluetooth XO
xo
Oferte Lek 4,900 Cmimi real Lek 7,000 Ulje 30%
Oferte
Ore Inteligjente Me Bluetooth Hoco
hoco
Oferte Lek 6,900 Cmimi real Lek 7,800 Ulje 12%