Ndihmuese Per Vendosjen E Xhamit Dhe Mbajtese Fishash Me Ngjitese Baseus Per Iphone X Dhe 11 Pro

Ndihmuese Per Vendosjen E Xhamit Dhe Mbajtese Fishash Me Ngjitese Baseus Per Iphone X Dhe 11 Pro
Ndihmuese Per Vendosjen E Xhamit Dhe Mbajtese Fishash Me Ngjitese Baseus Per Iphone X Dhe 11 Pro
Ndihmuese Per Vendosjen E Xhamit Dhe Mbajtese Fishash Me Ngjitese Baseus Per Iphone X Dhe 11 Pro
Ndihmuese Per Vendosjen E Xhamit Dhe Mbajtese Fishash Me Ngjitese Baseus Per Iphone X Dhe 11 Pro
Ndihmuese Per Vendosjen E Xhamit Dhe Mbajtese Fishash Me Ngjitese Baseus Per Iphone X Dhe 11 Pro
Ndihmuese Per Vendosjen E Xhamit Dhe Mbajtese Fishash Me Ngjitese Baseus Per Iphone X Dhe 11 Pro
Ndihmuese Per Vendosjen E Xhamit Dhe Mbajtese Fishash Me Ngjitese Baseus Per Iphone X Dhe 11 Pro
Ndihmuese Per Vendosjen E Xhamit Dhe Mbajtese Fishash Me Ngjitese Baseus Per Iphone X Dhe 11 Pro
Ndihmuese Per Vendosjen E Xhamit Dhe Mbajtese Fishash Me Ngjitese Baseus Per Iphone X Dhe 11 Pro
Ndihmuese Per Vendosjen E Xhamit Dhe Mbajtese Fishash Me Ngjitese Baseus Per Iphone X Dhe 11 Pro
Ndihmuese Per Vendosjen E Xhamit Dhe Mbajtese Fishash Me Ngjitese Baseus Per Iphone X Dhe 11 Pro
Ndihmuese Per Vendosjen E Xhamit Dhe Mbajtese Fishash Me Ngjitese Baseus Per Iphone X Dhe 11 Pro

Ndihmuese Per Vendosjen E Xhamit Dhe Mbajtese Fishash Me Ngjitese Baseus Per Iphone X Dhe 11 Pro

SIZE
Cmimi real Lek 1,200 Oferte Lek 600 Ulje 50%
/
  • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro Jashte Shqiperie
  • Produkti eshte me Garanci
  • Produkt Origjinal
  • Pagesa ne Dorezim te produktit
  • Ne gjendje, gati per transport
  • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : NDIHMUESE PER VENDOSJEN E XHAMIT 

MARKA : BASEUS

MODELI : PER IPHONE X, XS  DHE 11 PRO 

MATERIALI : PC 

VECORI : MODELIM ME DY FUNKSIONE: SHERBEN SI NDIHMUESE PER VENDOSJEN E XHAMIT DHE MBAJTESE PER FISHA

VENDOSJA E XHAMIT MBROJTES NUK KA QENE KURRE ME E LEHTE

PAMJE MODERNE LUKSOZE

NGJITES I IMPORTUAR SIGURON NGJITJE TE QENDRUESHME

SHERBEN EDHE PER TE MBLEDHUR KABELLIN E KUFJEVE

NGJITET NE SIPERFAQE TE NDRYSHME DHE MUND TE MBAJE 4 FISHA NJEKOHESISHT

Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve

Te tjera nga Aksesore per Makine
Oferte
Mbajtese Celulari Per Makine Baseus
baseus
Oferte Lek 1,200 Cmimi real Lek 1,800 Ulje 33%
Oferte
Mbajtese Luksoze Celulari Per Makine Baseus
baseus
Oferte Lek 1,600 Cmimi real Lek 2,600 Ulje 38%
Oferte
Mbajtese Celulari Me Magnete Per Makine Baseus
baseus
Oferte Lek 1,200 Cmimi real Lek 1,800 Ulje 33%