MINI TREKEMBESH (TRIPOD ) PER SMARTPHONE QE PERDORET PER SELFIE , RREGJISTRIME, YOUTUBE, TIKTOK DHE DRITE LED PER NDRICIM PERFEKT

Zbritje 14%

Çmimi:
Lek 2,500 Lek 2,900
Gjendje:
Në gjendje

Përshkrimi

Produkte që mund të pëlqeni

Produkte që keni parë së fundi