MINI TREKEMBESH (TRIPOD ) PER SMARTPHONE BASEUS QE PERDORET PER VIDEO, RREGJISTRIME, YOUTUBE, TIKTOK DHE DRITE LED PER NDRICIM PERFEKT

Zbritje 9%

Çmimi:
Lek 3,000 Lek 3,300
Gjendje:
Në gjendje

Përshkrimi

Produkte që mund të pëlqeni

Produkte që keni parë së fundi