MINI TREKEMBESH (TRIPOD ) PER SMARTPHONE REMAX QE PERDORET PER SELFIE , RREGJISTRIME, YOUTUBE, TIKTOK DHE DRITE LED PER NDRICIM PERFEKT

Zbritje 6%

Çmimi:
Lek 4,900 Lek 5,200
Gjendje:
Në gjendje

Përshkrimi

Produkte që mund të pëlqeni

Produkte që keni parë së fundi