MINI KARIKUES WIRELESS 2.5W PER iP WATCH BASEUS DOTTER WIRELESS CHARGER

Lek 2,500 Lek 3,500

PERSHKRIMI I PRODUKTIT EMRI : MINI KARIKUES WIRELESS MARKA : BASEUS MODELI : MATERIALI : ALIAZH ALUMINI + PC + SILIKON + PU FUQIA NE DALJE : 2.5W MAX PERMASA : 80 x 34 x 10 mm...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : MINI KARIKUES WIRELESS

MARKA : BASEUS

MODELI :

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI + PC + SILIKON + PU

FUQIA NE DALJE : 2.5W MAX

PERMASA : 80 x 34 x 10 mm

PESHA : 19.5g

VECORI : MATERIAL I CILESISE SE LARTE ME NJE PAMJE ELEGANTE QE SHKELQEN DHE SHUME REZISTENT,

SPIRALE BAKRI E GJENERATES SE FUNDIT PER PERFORMANCE ME TE LARTE,

KARIKIM I SHPEJTE WIRELESS PREJ 2.5W,

USB E DYANESHME PER VENDOSJE KORREKTE NE CDO SITUATE

MAGNET I INTEGRUAR PER TA MBAJTUR NE VEND OREN AUTOMATIKISHT SAPO TE VENDOSET

PERMASE TEPER E VOGEL ME VARESE LEKURE PER TA MBAJTUR ME VETE KUDO PA JU RENDUAR

TEMPERATURE KARIKIMI KONSTANTE ,

POZICION KARIKIMI I PAVARUR 360°,

INDIKATOR INTELIGJENT PER STATUSIN E KARIKIMIT

TJETER : 9 TEKNOLOGJI MBROJTJEJE TE QARKUT,

NJOHJE INTELIGJENTE PER OBJEKTE METALIKE TE JASHTME PER TE SHMANGUR DEMTIME,

SHENIM : I PERSHTATSHEM PER APPLE WATCH GJENERATA 1 - 4, VERSIONI 5.2.1 E POSHTE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.