MBESHTETESE QAFE E KLASIT TE PARE PER MAKINE BASEUS FIRST CLASS HEADREST

Lek 3,700 Lek 4,500

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : MBESHTETESE QAFEMARKA : BASEUS  MODELI : NGJYRA : E ZEZE MATERIALI : LEKURE + ALIAZH ALUMINI PERMASA : PERPARA : 270 x 123mm   ANESORE: 180 x 123mm VECORI : MATERIAL...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : MBESHTETESE QAFE

MARKA : BASEUS 

MODELI :

NGJYRA : E ZEZE

MATERIALI : LEKURE + ALIAZH ALUMINI

PERMASA : PERPARA : 270 x 123mm   ANESORE: 180 x 123mm


VECORI : MATERIAL I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT ME DIZENJIM ERGONOMIK DHE I REHATSHEM

INSTALOHET SHUME LEHTE DHE PERSHTATET ME 99% TE MODELEVE TE MAKINAVE

DIZENJIM UNI ME DY SYSTA ELASTIKE DHE SFUNGJER MEMORY PER ZBUTJEN E TRONDITJES GJATE  UDHETIMIT

LEKURE EKOLOGJIKE QE PASTROHET VETEM NJE LECKE TE NJOME PA PATUR NEVOJE TE HIQNI MBESHTETESEN NGA SENDILJA

NUK FORMON RRUDHA EDHE PAS 100000 PALOSJEVE

REHATIA ME ZERO PRESION NJESOJ SI EKSPERIENCA E KLASIT TE PARE

OFRON MESHTETJEN IDEALE TE QAFES DHE MBRON RRUAZAT E QAFES SIDOMOS NE UDHETIMET E GJATA

SHIJONI GJUMIN NE MAKINE FALE PALOSJES SE DUHUR PER T'I DHENE QAFES DHE KOKES GJITHE MBESHETJEN E NEVOJSHME

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.