MBAJTESE TELEFONI TREKEMBESH ( TRIPOD ) QE PALOSET ME BLUETOOTH PER SELFIE ( SELFIE STICK ) BASEUS LOVELY BLUETOOTH FOLDING BRACKET SELFIE STICK

Lek 2,700 Lek 3,900

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : MBAJTESE TELEFONI PER SELFIE ( SELFIE STICK)MARKA : BASEUSMATERIALI : ALUMIN DHE ABKS DISTANCA E SHKREPJES ME BLUETOOTH :  10mNGJYRA : E ZEZE / ROZEGJATESIA : 20.5cm MIN / 65cm...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : MBAJTESE TELEFONI PER SELFIE ( SELFIE STICK)

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ALUMIN DHE ABKS

DISTANCA E SHKREPJES ME BLUETOOTH :  10m

NGJYRA : E ZEZE / ROZE

GJATESIA : 20.5cm MIN / 65cm MAX

PERSHTATET PER : PAJISJE DERI NE 6.5INÇ

VECORI : DIZENJIM PRAKTIK ME PAMJE MODERNE, THJESHTESIA NE PERDORIM VJEN E PARA

TRE KEMBE TE FSHEHURA TEK DOREZA E KTHEJNE KETE SELFIE STICK NE TRIPOD PER 3 SEKONDA

GJATESI TE RREGULLUESHME ME 7 NIVELE,

KOKE E RROTULLUESHME 360° ME KEND TE RREGULLUESHEM DERI NE 210°,

PERMASE KOMPAKTE ME PESHE TE LEHTE VETEM 155g,

STRUKTURE E FORTE PREJ ALUMINI DHE ABS TE ZGJEDHUR,

SHKREPES I CMONTUESHEM ME BATERI GATI PER MBI 5000 FOTOGRAFI ME NJE KARIKIM,

MBESHTETESE JO RRESHQITESE PREJ SILIKONI PER ME SHUME QENDRUESHMERI GJATE BERJES SE FOTOS APO VIDEOS,

MBAJTESE TELEFONI ME GJERESI TE RREGULLUESHME PER TELEFONAT DERI NE 6.5in

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.