MBAJTESE TELEFONI SHUME PERDORIMSHE ME AJER BASEUS

Lek 800 Lek 1,400

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : MBAJTESE TELEFONI

MARKA : BASEUS

NGJYRA : E ZEZE / E BARDHE 

VECORI : DIZENJIM UNIK MBAJTESE TELEFONI ME AJER,

TERHIQENI MBAJTESEN PER TA ZGJATUR DHE MBAJTUR TELEFONIN TUAJ,

SHERBEN SI MBESHTETESE HORIZONTALE APO VERTIKALE E TELEFONIT NE RASTE KUR DONI TE SHIHNI VIDEO NE CDO RAST,

VJEN ME NJE GREP ÇENGEL UNIK PER MBAJTJEN E PAJISJES TUAJ NE MUR APO NE MAKINE DHE JO VETEM,

MBAJTESJA SHERBEN DHE SI NJE VEND KU JU MUND TE MBLIDHNI KUFJET TUAJA, KESHTU ATO NUK NGATERROHEN APO HUMBIN

INSTALIMI : PASTRONI VENDIN KU DESHIRONI TE VENDOSNI MBAJTESEN PAS TELEFONIT TUAJ,

HIQNI ME KUJDES QESEN MBROJTESE NGA MBAJTESJA DHE USHTRONI PRESION TE LEHTE MBI PAJISJEN TUAJ NE MENYRE QE TE NGJITET NE MENYRE TE NJETRAJTSHME,

PASI TA KENI NGJITUR, THJESHT TERHIQENI DHE MBAJTESJA ESHTE GATI PER PERDORIM

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.