MBAJTESE TABLETI BASEUS PER LOJRA E PERSHTATSHME PER LOJRA SI PUBG

Lek 1,000 Lek 1,300

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : MBAJTESE TELEFONI PER LOJRAMARKA : BASEUSMATERIALI : PLASTIKE SUPER E LEHTEPERMASA : 5,1 x 3,6 x 2,8 cmPERSHTATET PER : ME CDO TABLETVECORI : JU MUNDESON TE...

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : MBAJTESE TELEFONI PER LOJRA

MARKA : BASEUS

MATERIALI : PLASTIKE SUPER E LEHTE

PERMASA : 5,1 x 3,6 x 2,8 cm

PERSHTATET PER : ME CDO TABLET

VECORI : JU MUNDESON TE LUANI ME 4 GISHTA NJEHERESH, GJE QE JU RRIT SHANSET E FITIMIT DHE JU MUNDESON TE REAGONI ME SHPEJT

KENI AVANTAZH MBI ARMIKUN NE FUSHBETEJE

MUND TE GJUASH NDERKOHE QE LEVIZ DHE NUK JU BLLOKON PAMJEN

PERMASE KOMPAKTE ME PESHE TE LEHTE QE GARANTON CILESINE DHE KENAQESINE ME LOJEN

DIZENJIM ERGONOMIK INOVATIV QE JU MUNDESON KAPJE TE SIGURTE PER REHATI GJATE LOJES

NUK VONON KOHEN E KOMANDES POR E BEN ATE ME SHPEJTE DHE ME SAKTE DUKE MOS JU PENGUAR SHIKIMIN

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.