MBAJTESE MAGNETIKE UNIVERSALE CELULARI ME LEKURE TE VERTETE PER MAKINE BASEUS PRIVITY PRO VEHICLE MOUNT MAGNETIC HOLDER

Lek 1,200 Lek 2,100

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : MBAJTESE UNIVERSALE CELULARI PER MAKINE

MARKA : BASEUS

MATERIALI : MAGNET / ALIAZH ZINKU / SILIKON / LEKURE

PERSHTATET PER : TELEFONAT 4 - 6.5 INÇ

VENDI I KAPJES : TE GRILA E VENTILATORIT TE MAKINES

VECORI : MATERIALI I CILESISE SE LARTE,

TEHERQJE MAGNETIKE E FORTE,

RROTULLIM 360° PER RREGULLIM TE KENDIT TE SHIKIMIT,

KAPJE E QENDRUESHME EDHE GJATE TRONDITJEVE,

PERMASE E VOGEL ME PAMJE MODERNE DEKORATIVE UNIKE,

NUK INTERFERON NE VALET E TELEFONIT,

SIPERFAQE TAKIMI E BUTE NUK E GERVISHT TELEFONIN,

PERSHTATET POTHUAJSE ME TE GJITHA MODELET E MAKINAVE DHE TELEFONAVE

NUK PENGON SHIKIMIN DHE I JEP NJE PAMJE TE RE MAKINES

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.