MBAJTESE CELULARI PREJ SILIKONI NGJITES ME NUMERATOR TELEFONI TE INTEGRUAR BASEUS

Lek 1,300 Lek 2,000

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : MBAJTESE TELEFONI MARKA : BASEUS MODELI : SILICONE PHONE HOLDERMATERIALI : SILIKON NGJITESPERMASA : 178 x 102 x 25 mmVECORI : PRODUKTIT ORIGJINAL BASEUS SIPERFAQE NGJITESE PREJ...

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : MBAJTESE TELEFONI

MARKA : BASEUS

MODELI : SILICONE PHONE HOLDER

MATERIALI : SILIKON NGJITES

PERMASA : 178 x 102 x 25 mm

VECORI : PRODUKTIT ORIGJINAL BASEUS

SIPERFAQE NGJITESE PREJ SILIKONI QE NUK LE SHENJE TEK SIPERFAQET KU NGJITET

MUND TE LAHET PER TA PASTRUAR DHE PERDORET PERSERI SI E RE

VEND PER TELEFONAT IPHONE, SAMSUNG, HUAWEI, XIAOMI, HTC, SONY ETJ ME KEND FUSHPAMJE 120°

HAPESIRE PER CELESAT, MONEDHA APO CIGARET

TREGUES PER NUMRIN E TELEFONIT, I DUKSHEM NE CDO KOHE APO AMBJENT

KANAL PER KABELLIN E KARIKIMIT TE CELULARIT, KARIKONI DHE NAVIGONI NE TE NJEJTEN KOHE

E PERSHTATSHME PER PERDORIM TE PERDITSHEM NE MAKINE

REZISTENTE NDAJ TEMPERATURAVE TE LARTA APO TE ULETA

MATERIAL I FORTE, PERDORIM I LEHTE DHE I SIGURTE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.