Maus Gaming Baseus Gm01 Per Kompjuter Dhe Mobile (Mobile Ben Vetem Po Te Keni Adaptorin Perkates Qe Nuk Vjen Me Mouse Por Blihet Me Vete Dhe Jo Per Ios) Qe Programohet Sipas Deshires

Maus Gaming Baseus Gm01 Per Kompjuter Dhe Mobile (Mobile Ben Vetem Po Te Keni Adaptorin Perkates Qe Nuk Vjen Me Mouse Por Blihet Me Vete Dhe Jo Per Ios) Qe Programohet Sipas Deshires
Maus Gaming Baseus Gm01 Per Kompjuter Dhe Mobile (Mobile Ben Vetem Po Te Keni Adaptorin Perkates Qe Nuk Vjen Me Mouse Por Blihet Me Vete Dhe Jo Per Ios) Qe Programohet Sipas Deshires
Maus Gaming Baseus Gm01 Per Kompjuter Dhe Mobile (Mobile Ben Vetem Po Te Keni Adaptorin Perkates Qe Nuk Vjen Me Mouse Por Blihet Me Vete Dhe Jo Per Ios) Qe Programohet Sipas Deshires
Maus Gaming Baseus Gm01 Per Kompjuter Dhe Mobile (Mobile Ben Vetem Po Te Keni Adaptorin Perkates Qe Nuk Vjen Me Mouse Por Blihet Me Vete Dhe Jo Per Ios) Qe Programohet Sipas Deshires
Maus Gaming Baseus Gm01 Per Kompjuter Dhe Mobile (Mobile Ben Vetem Po Te Keni Adaptorin Perkates Qe Nuk Vjen Me Mouse Por Blihet Me Vete Dhe Jo Per Ios) Qe Programohet Sipas Deshires
Maus Gaming Baseus Gm01 Per Kompjuter Dhe Mobile (Mobile Ben Vetem Po Te Keni Adaptorin Perkates Qe Nuk Vjen Me Mouse Por Blihet Me Vete Dhe Jo Per Ios) Qe Programohet Sipas Deshires
Maus Gaming Baseus Gm01 Per Kompjuter Dhe Mobile (Mobile Ben Vetem Po Te Keni Adaptorin Perkates Qe Nuk Vjen Me Mouse Por Blihet Me Vete Dhe Jo Per Ios) Qe Programohet Sipas Deshires
Maus Gaming Baseus Gm01 Per Kompjuter Dhe Mobile (Mobile Ben Vetem Po Te Keni Adaptorin Perkates Qe Nuk Vjen Me Mouse Por Blihet Me Vete Dhe Jo Per Ios) Qe Programohet Sipas Deshires
Maus Gaming Baseus Gm01 Per Kompjuter Dhe Mobile (Mobile Ben Vetem Po Te Keni Adaptorin Perkates Qe Nuk Vjen Me Mouse Por Blihet Me Vete Dhe Jo Per Ios) Qe Programohet Sipas Deshires
Maus Gaming Baseus Gm01 Per Kompjuter Dhe Mobile (Mobile Ben Vetem Po Te Keni Adaptorin Perkates Qe Nuk Vjen Me Mouse Por Blihet Me Vete Dhe Jo Per Ios) Qe Programohet Sipas Deshires
Maus Gaming Baseus Gm01 Per Kompjuter Dhe Mobile (Mobile Ben Vetem Po Te Keni Adaptorin Perkates Qe Nuk Vjen Me Mouse Por Blihet Me Vete Dhe Jo Per Ios) Qe Programohet Sipas Deshires
Maus Gaming Baseus Gm01 Per Kompjuter Dhe Mobile (Mobile Ben Vetem Po Te Keni Adaptorin Perkates Qe Nuk Vjen Me Mouse Por Blihet Me Vete Dhe Jo Per Ios) Qe Programohet Sipas Deshires

Maus Gaming Baseus Gm01 Per Kompjuter Dhe Mobile (Mobile Ben Vetem Po Te Keni Adaptorin Perkates Qe Nuk Vjen Me Mouse Por Blihet Me Vete Dhe Jo Per Ios) Qe Programohet Sipas Deshires

Cmimi real Lek 3,300 Oferte Lek 2,900 Ulje 12%
/
  • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro Jashte Shqiperie
  • Produkti eshte me Garanci
  • Produkt Origjinal
  • Pagesa ne Dorezim te produktit
  • Ne gjendje, gati per transport
  • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : MAUS GAMING BASEUS

MARKA : BASEUS

MODELI : GM01

MATERIALI : PC + SILIKON

NGJYRA : E ZEZE 

PERMASAT: 131.2*81.6*42.4mm

PERSHTATET: MOBILE GAME ADAPTOR, WINDOWS PC, ANDROID, LINUX.

PERMASAT : 9 x 6 x 2.6cm

PESHA : 143.6g

VECORI : 9 BUTONA TE PROGRAMUESHEM SIPAS DESHIRES TUAJ, 

6400 DPI SENSOR OPTIK, SJELL ME SHUME PRECIZION PER TE RRITUR PERFORMANCEN TUAJ

BUTONA ME CILESI TE LARTE PER KLIKIME TE SAKTA DHE PAS NJE KOHE TE GJATE PERDORIMI

PRAKTIKE DHE PA TELA, 

MATERIAL I CILESISE SE LARTE QE NUK DEMTOHET NGA PERDORIMI I VAZHDUESHEM

Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve

Te tjera nga Baseus
Oferte
Pastrues Ajri Dhe Aromatizues Per Makine Baseus
baseus
Oferte Lek 2,100 Cmimi real Lek 3,400 Ulje 38%