LLAMBE LED QE VENDOSET MBI MONITOR KOMPJUTERI BASEUS

Lek 4,000 Lek 5,500

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : LLAMBE NDRICIMI LED

MARKA : BASEUS

MATERIALI : PC + ALIAZH ALUMINI

HYRJE : DC 12V 

DALJE : 5W

NGJYRA E DRITES : E NGROHTE / E BARDHE E NGROHTE / E BARDHE

BUTONI : NEPERMJET PREKJES NDRYSHONI 3 NIVELE NDRICIMI

NGJYRA E TEMPERATURES : 2900K - 5000K

PERMASA : 464 x 100 x 38 mm

PESHA : 500g

VECORI : ZGJIDHJA PERFEKTE PER ZYRA TE ERRETA, PER TE MOS JU DEMTUAR SYTE

BUTONA KONTROLLI ME PREKJE, OPSIONE TE SHUMEFISHTE PER TE NDRICIM SIPAS DESHIRES DHE NEVOJES

DRITA LED EKONOMIKE, JETEGJATE DHE QETESUESE PER SYTE

DIZENJIM MJAFT PRAKTIK I PERSHTATSHEM PER CDO AMBIENT

MBAHET DHE TRANSPORTOHET LEHTE FALE MUNDESISE PER TU PALOSUR PER TE ZENE ME PAK VEND NE RAST MOSPERDORIMI

FIKET AUTOMATIKISHT PAS 40 MINUTASH VETEM ME NJE PREKJE TE LEHTE TE BUTONIT TE KOHES

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.