KUFJE TEKE ME WIRELESS, BLUETOOTH 5.0 DHE DUAL MIKROFON BASEUS

Lek 5,900 Lek 6,400

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE ME BLUETOOTHMARKA : BASEUS VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10mKAPACITETI I BATERISE : 200mAh/0.74Wh KOHA : NE KARIKIM 2 ORE / NE TELEFONATE/MUZIKE...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KUFJE ME BLUETOOTH

MARKA : BASEUS

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10m

KAPACITETI I BATERISE : 200mAh/0.74Wh 

KOHA : NE KARIKIM 2 ORE / NE TELEFONATE/MUZIKE 20 ORE / NE STANDBY 200 ORE

INPUTI: DC 5V, 120mA 

MATERIALI : ABS + PC

PERMASA : 5.8  x  1.1  x  3 cm

PESHA : 7g

VECORI : TEKNOLOGJIA PER ANULLIMIN E ZHURMES ME CHIP EKSKLUZIV PER KETE FUNKSION,

SIGURON TELEFONATE TE QETE DHE TE IZOLUAR,

ZE TE QARTE E TE PASTER HI-FI,

PERMASE E VOGEL KOMPAKTE DHE TE LEHTE,

VESHORE ME DIZENJIM TE VECANTE E TESTUAR KLINIKISHT MUNDESON MBAJTJEN E KUFJES PER NJE KOHE TE GJATE PA E DEMTUAR VESHIN,

MUND TE LIDHET NJEKOHESISHT ME DY PAISJE

TJETER : E PERSHTATSHME ME SHUMICEN E TELEFONAVE SMART TE MARKAVE TE NDRYSHME SI APPLE, SAMSUNG , HUAWEI, XIAOMI, LENOVO ETJ + TABLETAVE APO PAISJEVE AUDIO TE TJERA

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.