KUFJE TEKE PER VESHIN E DJATHTE ME BLUETOOTH REMAX RB-T10

Lek 1,700 Lek 2,500

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE ME BLUETOOTHMARKA : REMAXMODELI : RB-T10VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V4.1 + EDRDISTANCA E TRANSMETIMIT : 10mKAPACITETI I BATERISE : 55mAHKOHA : NE KARIKIM 2 ORE...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KUFJE ME BLUETOOTH

MARKA : REMAX

MODELI : RB-T10

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V4.1 + EDR

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10m

KAPACITETI I BATERISE : 55mAH

KOHA : NE KARIKIM 2 ORE / NE PERDORIM RRETH 4 ORE / STANDBY 110 ORE

MIKROFON : PO

FREKUENCA E PERGJIGJES : 20-20000Hz

NDJESHMERIA : 110±3dB

BUTONA KONTROLLI : PO

NGJYRA : GOLD / GRI

PESHA : 7g

VECORI : MATERIALI I CILESISE SE LARTE , SHUME I LEHTE , I DURUESHEM DHE I REHATSHEM,

DIZENJIM ELEGANT ,

ANULLIM AUTOMATIK ZHURMASH PER TELEFONATA TE QARTA KRISTAL ,

MUND TE LIDHET ME DY PAISJE NJEHERESH,

TJETER : BUTON MULTIFUNKISONAL I INTEGRUAR PER NDERRIM MIDIS PAISJEVE,TELEFONATES DHE MUZIKES , BUTONA PER VOLUMIN

SINJAL I STABILIZUAR,

PERSHTATET ME SHUMICEN E PAISJEVE ME BLUETOOTH,

DIZENJIM QE PERSHTATET ME KANALIN E VESHIT NUK BIE GJATE VRAPIMIT APO NDONJE AKTIVITETI TJETER FIZIK

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.