KUFJE ME KABELL ME FISHE AUDIO 3.5mm DHE TRUP DRURI AWEI ES-80TY

Lek 1,000 Lek 2,000

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE ME KABELL ME FISHE AUDIO 3.5mmMARKA : AWEI MODELI : ES-80TYGJATESIA E KABELLIT : 1.2mDIAMETRI I BOKSIT : 9mmFREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000HzNDJESHMERIA...
PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KUFJE ME KABELL ME FISHE AUDIO 3.5mm

MARKA : AWEI

MODELI : ES-80TY

GJATESIA E KABELLIT : 1.2m

DIAMETRI I BOKSIT : 9mm

FREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000Hz

NDJESHMERIA : 90dB ± 3dB

MIKROFON : PO

VECORI : MATERIAL CILESOR PREJ DRURI I KLASIT TE LARTE,

MIKFROFON I INTEGRUAR PER TELEFONATA TE QARTA,

BUTONA KONTROLLI NE KABELL PER TELEFONATEN DHE MUZIKEN,

TINGULL I QARTE DHE I BUTE ME EFFEKT TE RENDE BASS-I,

VESHORE ERGONOMIKE E BUTE QE PERSHTATET ME VESHIN PA E LODHUR EDHE PAS NJE KOHE TE GJATE MBAJTJEJE,

KABELL ME DIZENJIM SI SHIRIT KUNDER NGATERRIMIT DHE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT TE PERDITSHEM,

ANULLUESH ZHURMASH PER DEGJIM TE PASTER EDHE NE AMBIENTE TE ZHURMSHME,

I PERSHTATSHEM PER GJITHE PAISJET ME PORTE AUDIO 3.5mm
Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.