KUFJE ME KABELL DHE FISHE AUDIO 3.5mm REMAX

Lek 600 Lek 1,300

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE ME KABELL ME FISHE AUDIOMARKA : REMAXGJATESIA E KABELLIT : 1.2mMATERIALI : PC + TPUFREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000HzNDJESHMERIA : 99±3dBMIKROFON : PO NGJYRA : E ZEZE...

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KUFJE ME KABELL ME FISHE AUDIO

MARKA : REMAX

GJATESIA E KABELLIT : 1.2m

MATERIALI : PC + TPU

FREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000Hz

NDJESHMERIA : 99±3dB

MIKROFON : PO

NGJYRA : E ZEZE / E BARDHE

VECORI : MBROJTJE E SHKELQYER KUNDER DJERSES DHE UJIT

DIZENJIM INXHINIERIK I VECANTE I FORMES SE KUFJES PER TE RRITUR DALJEN E VOLUMIT DHE ZVOGELUAR ZHURMAT NE MAKSIMUM

MATERIAL I CILESISE SE LARTE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT, 

VESHORE ERGONOMIKE QE PERSHTATET ME VESHIN DHE NUK NDJEHET EDHE PAS MBAJTJES PER NJE KOHE TE GJATE,

MIKROFON HD PER TELEFONATA TE QARTA,

PAMJE MODERNE ME SHKELQIM, 

PERSHTATET GJERESISHT PER PAISJET ME PORTE AUDIO AUX 3.5mm SI CELULARE, TABLETA DHE KOMPJUTER ETJ.

BUTONA KONTROLLI PER TELEFONATEN, MUZIKEN DHE VOLUMIN

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.