KUFJE CIFT ME BLUETOOTH ME MBAJTESE KARIKIMI AWEI T8

Lek 5,500 Lek 7,000

PERSHRKIMI I PRODUKTIT EMRI : KUFJE ME BLUETOOTH ME MBAJTESE KARIKIMIMARKA : AWEIMODELI : T8VERSIONI I BLUETOOTH-IT : CSR V4.2DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10mDIAMETRI I BOKSIT : 6mmKAPACITETI I BATERISE...

Shitur

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KUFJE ME BLUETOOTH ME MBAJTESE KARIKIMI

MARKA : AWEI

MODELI : T8

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : CSR V4.2

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10m

DIAMETRI I BOKSIT : 6mm

KAPACITETI I BATERISE SE MBAJTESES : 480mAh

KAPACITETI I BATERISE : 40mAh

KOHA : NE KARIKIM RRETH 1 ORE / NE PERDORIM RRETH 4 ORE / NE STANDBY 1000 ORE

PERMASA : 40 x 30 x 26 cm

PESHA : 63g

VECORI : TEKNOLOGJIA IPX4 KUNDER UJIT DHE DJERSES,

DIZENJIM ERGONOMIK I REHATSHEM DHE I QENDRUESHEM,

MBAJTESE KARIKIMI PORTATIVE MUNDESON 5 KARIKIME TE PLOTA PER KUFJET,

TEKNOLOGJIA TWS OFRON TINGULL TE QARTE HD ME BASS TE FUQISHEM,

BUTON KONTROLLI PRAKTIK NE TRUPIN E KUFJES PER TELEFONATA DHE MUZIKE,

PERMASE E VOGEL KOMPAKTE PER TU MBAJTUR ME VETE KUDO,

KUFJET NDIZEN AUTOMATIKISHT SAPO HIQEN NGA MBAJTESJA DHE PO ASHTU FIKEN KUR FUTEN NE MBAJTESE ,

LIDHET NJEKOHESISHT ME DY PAISJE,

KONTROLL ME NJE KLIK I TELEFONATES DHE MUZIKES,

PESHA E VOGEL PREJ 5g MUNDESON LEHTESISHT MBAJTJEN PER NJE KOHE TE GJATE,

MBAJTESJA MUND TE KARIKOJE TELEFONIN NE RASTE EMERGJENTE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.