KUFJE HEADPHONES ME BLUETOOTH V5.0 ME KAPACITET TE LARTE TE BATERISE AWEI

Lek 2,900 Lek 4,800

Shitur

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KUFJE ME BLUETOOTH

MARKA : AWEI

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10m

MATERIALI : ABS

DIAMETRI I BOKSIT : 40mm

PESHA : 270g

FREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000Hz

KAPACITETI I BATERISE : 250mAH/3.7V

KOHA : NE KARIKIM 2 ORE / NE PERDORIM 13-15 ORE / NE STANDBY 300 ORE

VECORI : BATERIA ME KAPACITET TE LARTE QE MUNDESON DEGJIM PER NJE KOHE TE GJATE,

TEKNOLOGJIA E ANULLIMIT AKTIV TE ZHURMES JU BEN TE PERQENDRUAR NE BISEDE, MUZIKE APO VIDEO,

OFRON ZE TE QARTE EDHE NE VOLUM TE LARTE,

BASSI PERGJIGJET ME PERPIKMERI,

MIKROFON I INTEGRUAR SIGURON TELEFONATA TE QARTA EDHE NE AMBIENTE TE ZHURMSHME,

VESHORE TE BUTA DHE ZGJATUES SIPAS MADHESISE SE KOKES JU OFROJNE REHATI EDHE PAS NJE PERDORIMI TE GJATE,

TRANSMETIM I SHPEJTE DHE I QENDRUESHEM ME PAISJET ME BLUETOOTH,

DIZENJIM ME PALOSJE ZE PAK VEND DHE LEHTESON MBAJTJEN ME VETE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.