KUFJE HEADPHONES ME BLUETOOTH V5.0 MOXOM MX-WL06

Lek 2,500 Lek 3,500

PERSHRKIMI I PRODUKTIT EMRI : KUFJE ME BLUETOOTHMARKA : MOXOM MODELI : MX-WL06VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10mMATERIALI : ABSDIAMETRI I BOKSIT : 40mmFREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000HzKAPACITETI...

Shitur

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KUFJE ME BLUETOOTH

MARKA : MOXOM 

MODELI : MX-WL06

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10m

MATERIALI : ABS

DIAMETRI I BOKSIT : 40mm

FREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000Hz

KAPACITETI I BATERISE : 300mAH/3.7V

KOHA : NE KARIKIM 1.5 ORE / NE PERDORIM 8 ORE / NE STANDBY 300 ORE

VECORI : BATERIA ME KAPACITET TE LARTE QE MUNDESON DEGJIM PER NJE KOHE TE GJATE,

TEKNOLOGJIA E ANULLIMIT AKTIV TE ZHURMES JU BEN TE PERQENDRUAR NE BISEDE, MUZIKE APO VIDEO,

OFRON ZE TE QARTE EDHE NE VOLUM TE LARTE,

BASSI PERGJIGJET ME PERPIKMERI,

MIKROFON I INTEGRUAR SIGURON TELEFONATA TE QARTA EDHE NE AMBIENTE TE ZHURMSHME,

VESHORE TE BUTA DHE ZGJATUES SIPAS MADHESISE SE KOKES JU OFROJNE REHATI EDHE PAS NJE PERDORIMI TE GJATE,

TRANSMETIM I SHPEJTE DHE I QENDRUESHEM ME PAISJET ME BLUETOOTH,

DIZENJIM ME PALOSJE ZE PAK VEND DHE LEHTESON MBAJTJEN ME VETE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.