KUFJE HEADPHONES ME BLUETOOTH V4.1 ME TRUP METALI ETTE S66

Lek 2,800 Lek 3,800

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KUFJE ME BLUETOOTH

MARKA : ETTE

MODELI : S66

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V4.1

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10m

MATERIALI : ALUMIN

DIAMETRI I BOKSIT : 40mm

FREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000Hz

KAPACITETI I BATERISE : 300mAH/3.7V

KOHA : NE KARIKIM 1 ORE / NE PERDORIM 4 - 6 ORE / NE STANDBY 15 ORE

VECORI : BATERIA ME KAPACITET TE LARTE QE MUNDESON DEGJIM PER NJE KOHE TE GJATE,

TEKNOLOGJIA E ANULLIMIT AKTIV TE ZHURMES JU BEN TE PERQENDRUAR NE BISEDE, MUZIKE APO VIDEO,

OFRON ZE TE QARTE EDHE NE VOLUM TE LARTE,

BASSI PERGJIGJET ME PERPIKMERI,

MIKROFON I INTEGRUAR SIGURON TELEFONATA TE QARTA EDHE NE AMBIENTE TE ZHURMSHME,

VESHORE TE BUTA DHE ZGJATUES SIPAS MADHESISE SE KOKES JU OFROJNE REHATI EDHE PAS NJE PERDORIMI TE GJATE,

TRANSMETIM I SHPEJTE DHE I QENDRUESHEM ME PAISJET ME BLUETOOTH,

DIZENJIM ME PERMASA KOMPAKTE DHE PESHE MINIMALE LEHTESON MBAJTJEN ME VETE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.