KUFJE HEADPHONES ME BLUETOOTH LKD-800 ME SUPER BASS

Lek 2,000 Lek 3,000

Shitur

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KUFJE ME BLUETOOTH

MARKA : LKD

MODELI : LKD-800

MATERIALI : ABS

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V4.2

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10m

KAPACITETI I BATERISE : 350mAH

KOHA : NE KARIKIM RRETH 2 ORE / NE BISEDE OSE MUZIKE RRETH 6 ORE / NE STANDBY 200 ORE

VECORI : PAMJE PLOT STIL DHE CILESI E LARTE,

TINGULL NE CILESINE HI-FI,

MIKROFON HD PER TELEFONATA TE QARTA,

VESHORE TE BUTA DHE SHUME TE REHATSHME,

MUNDESI LIDHJEJE ME FISHE AUX 3.5mm,

VEND PER KARTE MICROSD,

KRAHE METALIK FLEKSIBEL TE FORTE DHE QE ZGJATET NE PERSHTATJE ME KOKEN,

BUTONA KONTROLLI TE INTEGRUAR NE TRUPIN E KUFJES,

PERSHTATET GJERESISHT ME SHUMICEN E PAJISJEVE BLUETOOTH

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.