KUFJE HEADPHONES ME FISHE DHE BASS MOXOM 3D

Lek 2,700 Lek 2,900

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KUFJE ME BLUETOOTH

MARKA : MOXOM 

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0

GJATESIA E KABELLIT: 2.2m

MATERIALI : ABS

DIAMETRI I BOKSIT : 50mm

FREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000Hz

VECORI : TEKNOLOGJIA E ANULLIMIT AKTIV TE ZHURMES JU BEN TE PERQENDRUAR NE BISEDE, MUZIKE APO VIDEO,

OFRON ZE TE QARTE EDHE NE VOLUM TE LARTE,

BASSI PERGJIGJET ME PERPIKMERI, VJEN ME VEND PER TF CARD DHE PORTE AUX,

MIKROFON I INTEGRUAR SIGURON TELEFONATA TE QARTA EDHE NE AMBIENTE TE ZHURMSHME,

VESHORE TE BUTA DHE ZGJATUES SIPAS MADHESISE SE KOKES JU OFROJNE REHATI EDHE PAS NJE PERDORIMI TE GJATE,

TRANSMETIM I SHPEJTE DHE I QENDRUESHEM ME PAISJET ME BLUETOOTH,

DIZENJIM ME PALOSJE ZE PAK VEND DHE LEHTESON MBAJTJEN ME VETE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.