KUFJE HEADPHONES ME BLUETOOTH DHE AUX 3.5mm XO ME EXTRA BASS DHE MIKROFON HD

Lek 2,700 Lek 2,900

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE HEADPHONES ME BLUETOOTHMARKA : XOFREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000Hz NGJYRA: ZEZE / BARDHE / KUQENDJESHMERIA : 90 dB FUQIA NE DALJE : 10W VERSIONI BLUETOOTH: v5.0 PERMASAT:...

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KUFJE HEADPHONES ME BLUETOOTH

MARKA : XO

FREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000Hz

NGJYRA: ZEZE / BARDHE / KUQE

NDJESHMERIA : 90 dB

FUQIA NE DALJE : 10W

VERSIONI BLUETOOTH: v5.0

PERMASAT: 195 X 180 X 85mm

KAPACITETI BATERISE: 250mAh

KOHA: NE KARIKIM 3.5 - 4.5 ORE / MUZIK 6-8 ORE / STANDBY 300-400 ORE.

VECORI : KUFJE ME TE CILEN DO TE PROVONI MUZIKEN LUKSOZE DHE CILESINE E TINGULLIT QE OFRON ESKPERIENCEN DHE REHATINE UNIKE GJATE OREVE TE GJATA 

MIKROFON I INTEGRUAR PER TELEFONATA TE QARTA DHE PER TE KOMUNIKUAR 

DIZENJIM I THJESHTE POR DHE TERHEQES, PO AQ SA BASSI I THELLE QE BOKSET E FUQISHME LESHOJNE,

VESHORE E BUTE DHE E REHATSHME, IDEALE PER PERDORIM EDHE PAS NJE KOHE TE GJATE,

VINE ME FISHE AUX EDHE ME BLEUTOOTH,

MATERIAL I CILESISE SE LARTE DHE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.