KUFJE GAMING ME FISHE 3.5mm ME SUPER BASS TUCCI A3 CAMOUFLAGUE

Lek 2,200 Lek 3,200

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KUFJE ME FISHE 3.5mm

MARKA : TUCCI

MODELI : A3

GJATESIA E FISHES AUX : 1.4m

FREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000Hz

NDJESHMERIA : 108 dB

FUQIA NE DALJE : 10W

VECORI : KUFJE ME TE CILEN DO TE PROVONI MUZIKEN LUKSOZE DHE CILESINE E TINGULLIT QE OFRON ESKPERIENCEN DHE REHATINE UNIKE GJATE OREVE TE GJATA TE LOJES,

MIKROFON I INTEGRUAR PER TELEFONATA TE QARTA DHE PER TE KOMUNIKUAR ME SHOKET E SKUADRES,

DIZENJIMI MAHNITES ME KAMOFLAZH ESHTE PO AQ TERHEQES SA DHE BASSI I THELLE QE BOKSET E FUQISHME LESHOJNE,

VESHORE E BUTE DHE E REHATSHME, IDEALE PER PERDORIM EDHE PAS NJE KOHE TE GJATE,

MATERIAL I CILESISE SE LARTE DHE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.