KUFJE GAMING BASEUS PER NJE REALITET PERFEKT VIRTUAL 3D ME PORTE TYPE-C

Lek 4,600 Lek 5,000

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE GAMING 3DMARKA : BASEUS MATERIALI: ABS + TPEGJATESIA E KABLLIT: 120cmFREKUENCA E PERGJIGJES : 20Hz - 20000KHzVECORI : KUFJE ME TE CILEN DO TE PROVONI MUZIKEN LUKSOZE...

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KUFJE GAMING 3D

MARKA : BASEUS

MATERIALI: ABS + TPE

GJATESIA E KABLLIT: 120cm

FREKUENCA E PERGJIGJES : 20Hz - 20000KHz

VECORI : KUFJE ME TE CILEN DO TE PROVONI MUZIKEN LUKSOZE DHE CILESINE E TINGULLIT QE OFRON ESKPERIENCEN DHE REHATINE UNIKE GJATE OREVE TE GJATA TE LOJES,

KRIJON NJE AMBJENT VIRTUAL PERFEKT 3D RRETH JUSH QE DUKET SIKUR JENI BRENDA NE LOJE,

MIKROFON I INTEGRUAR I DYFISHTE PER TELEFONATA TE QARTA DHE PER TE KOMUNIKUAR ME SHOKET E SKUADRES,

DIZENJIMI MAHNITES ME KAMOFLAZH ESHTE PO AQ TERHEQES SA DHE BASSI I THELLE QE BOKSET E FUQISHME LESHOJNE,

VESHORE E BUTE DHE E REHATSHME, IDEALE PER PERDORIM EDHE PAS NJE KOHE TE GJATE,

MATERIAL I CILESISE SE LARTE DHE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.