KUFJE CIFT ME BLUETOOTH V5.0 BASEUS ENCOK TWS ME MBAJTESE KARIKIMI

Lek 7,900 Lek 8,200

PERSHKRIMI

KUJDES : MOS PERDORNI KOKE KARIKIMI TE FUQISHME FAST ,

PERDORNI KOKE NORMALE 2-2.1AEMRI : KUFJE ME BLUETOOTH

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ABS

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0

MIKROFON : PO

NGJYRA : E ZEZE

BATERIA: 380mAh ( MBATESJA E KARIKIMIT ) / 30mAh ( KUFJET )

INTERFACE: TYPE-C

KOHA : NE PERDORIM 4-5 ORE (ME VOLUME DERI NE 70%) / NE KARIKIM RRETH 1.5 ORE - 2 ORE / STANDBY 300 ORE

BLUETOOTH 5.0, TRANSMETIM ME I SHPEJTE DHE LIDHJE E QENDRUESHME

DIZENJIM ME TEKNOLOGJINE ME TE FUNDIT MUNDESON DHE KARIKIM TE SHPEJTE WIRELESS

PERFEKTE PER TE VRAPUAR, PER HIKING, PER CIKLIZEM, NDERKOHE QE I JEPNI MAKINES,

DIZAJNI ERGONOMIK ME KAPJE TE FORTE PER AKTIVETE TE NDRYSHME SPORTIVE

FUNKSION I DYFISHTE I PERMIRESUAR I PREKJES, PERDORIM PRAKTIK I LEHTE

DIAFRAGMA HI-FI BARAZON FREKUENCAT E LARTA, TE MESME DHE TE ULETA, SJELL EFEKTE TE GJALLA MBRESELENESE TE TINGULLIT

MBROJTJE NGA UJI DHE PLUHURI.

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.