KUFJE CIFT ME BLUETOOTH SI AIRPODS PRO INPODS 13 PRO ME MBAJTESE KARIKIMI

Lek 2,000 Lek 2,400

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

KUJDES : MOS PERDORNI KOKE KARIKIMI TE FUQISHME FAST ,

PERDORNI KOKE NORMALE 2-2.1AEMRI : KUFJE ME BLUETOOTH

MARKA : TJETER

MODELI : inPods 13 PRO

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : 5.0

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10m

KAPACITETI I BATERISE : 35 mAh

KAPACITETI I BATERISE SE MBAJTESES : 300mAh

KOHA : NE KARIKIM 1 - 1.5 ORE / KOHE BISEDE 3 - 4 ORE / KOHE DEGJIMI 2 - 3 ORE

MBAJTESJA : KARIKON KUFJET 3 - 5 HERE

PERMASA  : 10 x 10 x 4cm

VECORI : CILESI SHUME E MIRE, MUNDESI ZGJEDHJE NGA TRE NGJYRA FANTASTIKE,

PRAKTIKE DHE TE LEHTA PER CDO RAST, FALE TEKNOLOGJISE IPX4 KUNDER UJIT DHE DJERSES KUFJET JU MUNDESOJNE PERDORIM DHE GJATE AKTIVITETEVE FIZIKE APO SHIU TE LEHTE

MBAJTESE KARIKIMI BASHKE ME FISHEN LIGHTNING,

LIDHJE SHUME PRAKTIKE, FALE SENSOREVE INTELIGJENT QE BEJNE LIDHJE ME NJERI TJETRIN DHE ME PAJISJEN TUAJ ME ANE TE BLUETOOTH,

KUFJET PERDOREN LIRSHEM NJERA APO TE DYJA KUFJET NJEHERESH DHE MUND TE LUANI OSE KALONI PERPARA KUR DEGJONI MUZIKE ME BUTONAT NE TRUPIN E PAJISJES,

KARIKONI SHPEJT KUFJET ME MBAJTESEN E KARIKIMIT ME INDIKATOR LED I CILI TREGON STATUSIN E BATERISE, MUND TE PERDRONI PORTEN LIGHTNING PER TE KARIKUAR MBROJTESEN

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.