KUFJE CIFT ME BLUETOOTH MOXOM AIRPODS MX-WL01 PRO ME MBAJTESE KARIKIMI WIRELESS DHE MBROJTESE SILIKONI

Lek 6,200 Lek 8,500

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE ME BLUETOOTH MARKA : MOXOMMODELI : AIRPODSVERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10 - 30mKAPACITETI I BATERISE : 20mAhKAPACITETI I BATERISE SE MBAJTESES : 400mAhKOHA PER AIRPODS ME MBAJTESEN...

Shitur


PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KUFJE ME BLUETOOTH

MARKA : MOXOM

MODELI : AIRPODS

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10 - 30m

KAPACITETI I BATERISE : 20mAh

KAPACITETI I BATERISE SE MBAJTESES : 400mAh

KOHA PER AIRPODS ME MBAJTESEN : MË SHUMË SE 24 ORË KOHË DËGJIMI, DERI NË 11 ORË KOHË BISEDE

KOHA PER KUFJET ( NJE KARIKIM I VETEM ) : DERI NË 5 ORË KOHË DËGJIMI, DERI NË 2 ORË KOHË BISEDE

15 MINUTA NË MBROJTESEN E KARIKIMIT ËSHTË E BARABARTË ME 3 ORË KOHË DËGJIMI, OSE MË SHUMË SE NJË ORË KOHË BISEDE

PERMASA E NJE AIRPOD : 16.5 x 18.0 x 40.5 mm

PERMASA E MBAJTESES : 44.3 x 21.3 x 53.5 mm

VECORI : CLIESI SHUME E MIRE,

MBAJTESJA E KUFJEVE KARIKOHET EDHE NEPERMJET KARIKIMIT WIRELESS

MBAJTESE KARIKIMI BASHKE ME FISHEN LIGHTNING DHE COVER SILIKONI MBROJTES,

LIDHJE SHUME PRAKTIKE, THJESHT ME NJE PREKJE, PER PAJISJET IPHONE MJAFTON TE HAPNI MBROJTESEN PRANE CELULARIT DHE AIRPODS DO TE UDHEZOJNE PER LIDHJE ME NJE PREJKE TE VETME,

SENSORE INTELIGJENT QE NDJEN NESE KUFJET JANE APO JO TE VENDOSUR NE VESH, SAPO HIQEN NGA VESHI BEJNE PAUSE,


PËR TË RREGULLUAR VOLUMIN, NDRYSHUAR KËNGËN, PËR TË BËRË NJË TELEFONATË OSE PËR TË MARRË UDHËZIME, THJESHT PREKNI DY HERË PËR TË AKTIVIZUAR SIRI.

PERDOREN LIRSHEM NJERA APO TE DY KUFJET NJEHERESH DHE MUND TE LUANI OSE KALONI PERPARA KUR DEGJONI MUZIKE VETEM ME NJE PREKJE TE DYFISHTE

KARIKONI SHPEJT KUFJET ME MBAJTESEN E KARIKIMIT ME INDIKATOR LED I CILI TREGON STATUSIN E BATERISE, MUND TE PERDRONI PORTEN LIGHTNING PER TE KARIKUAR MBROJTESEN

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.