KUFJE CIFT ME BLUETOOTH i14 TWS SI AIRPODS ME MBAJTESE KARIKIMI

Lek 1,200 Lek 1,400

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

KUJDES : MOS PERDORNI KOKE KARIKIMI TE FUQISHME FAST ,

PERDORNI KOKE NORMALE 2-2.1AEMRI : KUFJE ME BLUETOOTH

MARKA : TJETER

MODELI : i14 TWS

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : 5.0 + EDR

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10m

KAPACITETI I BATERISE : 50 mAh

KAPACITETI I BATERISE SE MBAJTESES : 400mAh ( KARIKON DERI NE 10 HERE KUFJET )

KOHA PER KUFJET ( NJE KARIKIM I VETEM ) : DERI NË 1 ORË KOHË DËGJIMI, DERI NË 2 ORË KOHË BISEDE

KOHA PER KUFJET ( STANDY DHE KARIKIM ) : DERI NE 120 ORE KOHE STANDBY DHE DERI NE 1.5 ORE KOHE PER TU KARIKUAR

PERMASA E NJE AIRPOD : 20 x 17 x 45 mm

VECORI : CLIESI SHUME E MIRE,

MBAJTESE KARIKIMI BASHKE ME FISHEN LIGHTNING,

LIDHJE SHUME PRAKTIKE, FALE SENSOREVE INTELIGJENT QE BEJNE LIDHJE ME NJERI TJETRIN DHE ME PAJISJEN TUAJ ME ANE TE BLUETOOTH,

KUFJET PERDOREN LIRSHEM NJERA APO TE DYJA KUFJET NJEHERESH DHE MUND TE LUANI OSE KALONI PERPARA KUR DEGJONI MUZIKE ME BUTONAT NE TRUPIN E PAJISJES,

KARIKONI SHPEJT KUFJET ME MBAJTESEN E KARIKIMIT ME INDIKATOR LED I CILI TREGON STATUSIN E BATERISE, MUND TE PERDRONI PORTEN LIGHTNING PER TE KARIKUAR MBROJTESEN

 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.