KUFJE CIFT ME BLUETOOTH AIRPODS PRO TE ZEZA ME MBAJTESE KARIKIMI WIRELESS CILESIA AAA

Lek 4,900 Lek 5,400

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

KUJDES : MOS PERDORNI KOKE KARIKIMI TE FUQISHME FAST ,

PERDORNI KOKE NORMALE 2-2.1A

EMRI: KUFJE ME BLUETOOTH

MODELI: AIRPODS PRO

MARKA: GRADA AAA I-COPY 

VERSIONI I BLUETOOTH-IT: 5.0

DISTANCA E TRANSMETIMIT: 10 - 30m

KAPACITETI I BATERISE: 45 mAh

KAPACITETI I BATERISE SE MBAJTESES: 535mAh

KOHA PER AIRPODS ME MBAJTESEN: MË SHUMË SE 24 ORË KOHË DËGJIMI, DERI NË 18 ORË KOHË BISEDE

KOHA PER KUFJET ( NJE KARIKIM I VETEM ): DERI NË 4.5 ORË KOHË DËGJIMI, DERI NË 3.5 ORË KOHË BISEDE

5 MINUTA NË MBROJTESEN E KARIKIMIT ËSHTË E BARABARTË ME 1 ORË KOHË DËGJIMI, OSE MË SHUMË SE 1 ORË KOHË BISEDE

PERMASA E NJE AIRPOD: 30.9 x 21.8 x 24.0 mm

PESHA E NJE AIRPOD : 5.4g

PERMASA E MBAJTESES: 45.2 x 60.6 x 21.7 mm

PESHA E MBAJTESES : 45.6g

VECORI: CLIESIA E PARE DIREKT PAS ORIGJINALIT, POTHUAJSE PA ASNJE NDRYSHIM,

AIRPODS PRO ME MBAJTESE KARIKIMI WIRELESS BASHKE ME FISHEN TYPE-C NE LIGHTNING,

AIRPODS PRO JANË KRIJUAR PËR TË OFRUAR ANULIMIN AKTIV TE ZHURMAVE PËR TINGUJ GJITHËPËRFSHIRËS,

OPSIONI "TRANSPARENCY" JU MUNDESON QË TË DËGJONI AMBIENTIN PERRETH JUSH,

FALE TRE MADHESI VESHORESH TE BUTA GOMINE, AIRPODS PERSHTATET UNIVERSALISHT ME CDO INDIVID, DUKE JU DHENE KESHTU REHATI GJATË GJITHË DITËS.

ASHTU SI AIRPODS, AIRPODS PRO LIDHEN NE MENYRE MAGJIKE ME IPHONE-N TUAJ OSE APPLE WATCH,

LIDHJE SHUME PRAKTIKE, THJESHT ME NJE PREKJE, PER PAJISJET IPHONE MJAFTON TE HAPNI MBROJTESEN PRANE CELULARIT DHE AIRPODS DO TE UDHEZOJNE PER LIDHJE ME NJE PREJKE TE VETME,

KUFJE JASHTËZAKONISHT TË LEHTA, VETEM 5.4g MUNDESOJNE ANULLIMIN AKTIV TE ZHURMAVE, AIRPODS PRO ELIMINOJNE MJEDISIN TUAJ PERRETH NË MËNYRË QË TË JU TË PËRQENDROHENI NË ATË QË PO DËGJONI,

KALONI NË MODALITETIN "TRANSPARENCY" DHE AIRPODS PRO DO TE LEJOJNE QË ZËRI I JASHTËM TË HYJË, DUKE JU LEJUAR TE DËGJONI DHE TË LIDHENI ME LEHTE ME AMBIENTIN PERRETH JUSH,

KETO DY OPSIONE TE AVANCUARA MUNDESOHET NGA DY MIKROFONAT, NJË NGA JASHTË NE TRUPIN E KUFJES DHE NJË MIKROFON TË BRENDSHËM,

CIPI I PERDITESUAR H1 I PROJEKTUAR NGA ME KUJDES PER TE OFRUAR NJË DEGJIM E KOHE REALE ME VONESE AUDIO JASHTËZAKONISHT TË ULËT,

SENSORI I FUQISHEM I FORCES  E BËN TË LEHTË KONTROLLIMIN E MUZIKËS DHE THIRRJEVE SI DHE KALIMIN NË MES ANULIMIT AKTIV TË ZHURMËS DHE MODALITETIT "TRANSPARENCY",

SHTYPNI NJË HERË SENSORIN E FORCËS PËR TË LUAJTUR, NDALUAR MUZIKEN OSE PËR T'IU PËRGJIGJUR TELEFONATAVE,

SHTYPNI DY HERË PËR TË KALUAR TEK KENGA PASARDHESE,

SHTYPNI TRE HERË PËR TË KALUAR TEK KENGA PARAARDHESE

SHTYPNI DHE MBANI PËR TË NDRYSHUAR MIDIS ANULLIMIT AKTIV TE ZHURMAVE DHE OPSIONIT "TRANSPARENCY"

DHE ME OPSIONIN "AUDIO SHARING", JU DHE NJË MIK MUND TË NDANI TË NJËJTËN AUDIO NË DY CIFTE AIRPODS - KËSHTU QË JU MUND TË LUANI NJË LOJË, TË SHIKONI NJË FILM OSE TË DËGJONI NJË KËNGË SË BASHKU,

KOMANDA “HEY SIRI” THËRRET NDIHMËSIN TUAJ TË PREFERUAR PERSONAL. KONTROLLONI MUZIKËN TUAJ, THIRRJET, VOLUMIN DHE MË SHUMË - PA LEVIZUAR AS EDHE NJË GISHT.

SENSORE INTELIGJENT QE NDJEN NESE KUFJET JANE APO JO TE VENDOSUR NE VESH, SAPO HIQEN NGA VESHI BEJNE PAUSE,

KARIKONI SHPEJT KUFJET ME MBAJTESEN E KARIKIMIT ME INDIKATOR LED I CILI TREGON STATUSIN E BATERISE, MUND TE PERDRONI KARIKUES WIRELESS APO PORTEN LIGHTNING PER TE KARIKUAR MBAJTESEN

 

 

 

Customer Reviews

Based on 2 reviews Write a review
Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.