SUPER KUFJE CIFT BASEUS ENCOK W17 ME BLUETOOTH V5.0

Lek 6,900 Lek 7,500

PERSHKRIMI  KUJDES : MOS PERDORNI KOKE KARIKIMI TE FUQISHME FAST , PERDORNI KOKE NORMALE 2-2.1A EMRI: KUFJE ME BLUETOOTHMARKA : BASEUSMATERIALI : ABS + ALUMINVERSIONI I BLUETOOTH-IT: V5.0FREKUENCA : 20Hz - 20000Hz...

PERSHKRIMI 

KUJDES : MOS PERDORNI KOKE KARIKIMI TE FUQISHME FAST ,

PERDORNI KOKE NORMALE 2-2.1A


EMRI: KUFJE ME BLUETOOTH

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ABS + ALUMIN

VERSIONI I BLUETOOTH-IT: V5.0

FREKUENCA : 20Hz - 20000Hz

NGJYRA :  E ZEZE / E BARDHE

KOHA : NE PERDORIM 3-4 ORE / NE KARIKIM ME PAK SE 2 ORE / STANDBY 150 ORE

KUFJA TWS (STEREO E VERTETE PA TEL) JU SJELL KENAQESI TE JASHTEZAKONSHME MUZIKORE DHE JU LEJON TE KENI THIRRJE TELEFONIKE KOMODE.

VESHORE TE DIZEJNUARA NE MENYRE ERGONOMIKE JAPIN REHATI NE PERDORIM TE GJATE 

TE LEHTA PREJ VETEM  , DUKE KRIJUAR PERVOJEN FANTASTIKE TE PERDORIMIT

ÇIPI I INTEGRUAR BLUETOOTH 5.0 ME AFTESI TE FORTE KUNDER INTERFERENCES NUK E VONON SINJALIN E ZERIT DHE SIGURON TRANSMETIM TE STABLIZUAR 

FUNKSION PER TE AKTIVIZUAR SIRI

PERDORET VETEM NJE OSE TE DYJA KUFJET NJEHERESH

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.