KONSOL DORE LOJRASH KLASIKE GOOLSKY RS-97 ME 3000 LOJRA TE PREINSTALUARA

Lek 5,900 Lek 9,000

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KOMPJUTER LOJRASH (KONSOL)MARKA : GOOLSKYMODELI : RS-97 EKRANI : LCD 3 INÇ ME NGJYRA REZOLUCIONI I EKRANIT : 960x480KAPACITETI I BATERISE : 800mAH MEMORIE E BRENDSHME : 16GB VEND PER KARTE MICRO :...

Shitur

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KOMPJUTER LOJRASH (KONSOL)

MARKA : GOOLSKY

MODELI : RS-97

EKRANI : LCD 3 INÇ ME NGJYRA

REZOLUCIONI I EKRANIT : 960x480

KAPACITETI I BATERISE : 800mAH

MEMORIE E BRENDSHME : 16GB

VEND PER KARTE MICRO : DERI NE 32GB

VECORI : PERMBAN 3000 LOJRA KLASIKE RETRO TE INSTALUARA PER KENAQESINE TUAJ,

KTHENI PAS FEMIJERINE TUAJ ME LOJRAT KLASIKE RETRO TE PERIUDHAVE 8BIT DHE 16BIT,

MEMORIE E BRENDSHME 16GB PER LOJERAT TUAJA TE PREFERUARA,

PORTA TV-OUT ME LIDHJE MODERNE DIGJITALE MUNDESON LIDHJEN ME TELEVIZORIN PER TE SHFAQUR SINJAL DHE LUAJTUR,

PAMJE MODERNE DHE ELEGANTE E NGJASME ME PSP ORIGJINAL,

PERMASA KOMPAKTE DHE PESHE E LEHTE, E PERKRYER PER TU MBAJTUR ME VETE DHE NE UDHETIME

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.