KARIKUES WIRELESS ME KUPA VAKUMI BASEUS 2A

Lek 1,800 Lek 2,300

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KARIKUES WIRELESS ME VAKUMMARKA : BASEUSHYRJE : 5V / 2ADALJE : 10W / 7.5W / 5WDISTANCA E KARIKIMIT : 6mmNGJYRA : E BARDHE / E ZEZEPESHA : 53gVECORI : FIKSIM I QENDRUESHEM ME 8...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KARIKUES WIRELESS ME VAKUM

MARKA : BASEUS

HYRJE : 5V / 2A

DALJE : 10W / 7.5W / 5W

DISTANCA E KARIKIMIT : 6mm

NGJYRA : E BARDHE / E ZEZE

PESHA : 53g

VECORI : FIKSIM I QENDRUESHEM ME 8 KUPA VAKUMI,

NUK BIE AS NUK ZHVENDOSET,

NUK BLLOKON DUART GJATE PERDORIMIT APO LOJRAVE,

FAST CHARGE I STABILIZUAR,

DIZENJIM KOMPAKT DHE SHUME I LEHTE, 

MBROJTJE E SHUMEFISHTE E QARKUT,

NUK NXEHET GJATE KARIKIMIT


TJETER : NJE ZGJIDHJE E THJESHTE POR SHUME EFIKASE PER TE PERDORUR TELEFONIN GJATE KARIKIMIT,

NUK KA NEVOJE TE HIQNI COVERIN

SHENIM : I PERSHTATSHEM PER TELEFONA ME TEKNOLOGJI KARIKIMI WIRELESS, PER TELEFONAT E TJERE DUHET SHTESE MARRES KARIKIMI WIRELESS

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.