KARIKUES WIRELESS FAST CHARGE BASEUS SI MBESHTETESE

Lek 2,500 Lek 3,200

PERSHKRIMI I PRODUKTIT EMRI : KARIKUES WIRELESS  MARKA : BASEUS GJATESIA E KABULLIT : 1m MATERIALI : PC + SILIKON HYRJE : 5V / 2A , 9V / 1.67A DALJE : 10W / 7.5W PERMASA : 67.5...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KARIKUES WIRELESS 

MARKA : BASEUS

GJATESIA E KABULLIT : 1m

MATERIALI : PC + SILIKON

HYRJE : 5V / 2A , 9V / 1.67A

DALJE : 10W / 7.5W

PERMASA : 67.5 x 91 mm

VECORI : DIZENJIM SI MBESHTETESE TELEFONI,

NJOHJE INTELIGJENTE DHE TREGUES ME DRITE LED,

FAST CHARGE

TJETER : MBROJTJE E SHUMEFISHTE E QARKUT,

FRESKUESE PER FTOHJEN E QARKUT PER ME SHUME SIGURI GJATE KARIKIMIT,

NUK KA NEVOJE TE HIQNI COVERIN E TELEFONIT,

IDENTIFIKIM INTELIGJENT

SHENIM : I PERSHTATSHEM PER TELEFONA ME TEKNOLOGJI KARIKIMI WIRELESS, PER TELEFONAT E TJERE DUHET SHTESE MARRES KARIKIMI WIRELESS

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.