KARIKUES WIRELESS BASEUS PER TELEFONIN QE VENDOSET HORIZONTALISHT OSE VERTIKALISHT 15W FAST CHARGER

Lek 2,900 Lek 3,400

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KARIKUES WIRELESS 15W FAST CHARGER

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ABS + SILIKON

I PERSHTATSHEM PER : SMARTPHONE ME TEKNOLOGJI KARIKIMI WIRELESS

VECORI : PRODUKT I KUALITET ME TE LARTE, NUK MBINXEHET EDHE NESE E MBANI NE KARIKIM PER KOHE TE GJATE,

JU LEHTESON NGA PERDORIMI KABLLAVA DHE I LEHTE PER TU PERDORUR,

MUND TA VENDOSNI HORIZONTALISHT, VERTIKALISHT OSE TA MBESHTESNI MBI KARIKUESIN SIPAS DESHIRES TUAJ,

I SIGURT DHE I MBROJTUR,

NJOHJE INTELIGJENTE PER KARIKIM TE SIGURTE

MATERIAL CILESOR REZISTENT NDAJ PERDORMIT

TEKNOLOGJI PER MBROJTJE TE SHUMEFISHTE TE QARKUT DHE PAISJES

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.