KARIKUES MOXOM ME NJOHJE INTELIGJENTE LIGHTNING & MICRO

Lek 800 Lek 1,200

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KARIKUES SHTEPIE

MARKA : MOXOM

HYRJE : 100-240V

DALJE : 5V / 2.4A

PORTA USB : 1

GJATESIA E KABELLIT : 1m

VECORI : SMART-KARIKUESI KA AFTESI TE NJOHE AUTOMATIKISHT PAISJEN PER SHPEJTESI KARIKIMI OPTIMALE,

PERSHTATET ME SHUMICEN E PAISJEVE CELULARE DHE SISTEMEVE TE OPERIMIT SI iOS APO ANDROID,

PERMASE E VOGEL KOMPAKTE ME PESHE TE VOGEL DHE PERSHTATJE ME VOLTAZHIN NDERKOMBETAR E BEN KETE KARIKUES ZGJEDHJEN IDEALE PER CDO UDHETIM TUAJIN,

PRODUKT I CERTIFIKUAR NGA CE/ROHS PER CILESI PREMIUM TE KOMPONENTEVE DHE SIGURI E MBROJTJE E SHUMEFISHTE QARKU ,

MATERIALI ESHTE I DURUESHEM NDAJ ZJARRIT DHE DIZENJIMI ESHTE UNIK NE FUNKSION DHE PAMJE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.