KARIKUES I SHPEJTE PD 18W DHE QC3.0 MOXOM TYPE-C DHE LIGHTNING

Lek 1,700 Lek 2,200

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KARIKUES ME PROTOKOLL KARIKIMI TE SHPEJTE PDMARKA : MOXOMHYRJE : AC 100 - 220V / 1.2A / 50-60HzDALJE : 5V - 3A / 9V - 2.5A /...

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KARIKUES ME PROTOKOLL KARIKIMI TE SHPEJTE PD

MARKA : MOXOM

HYRJE : AC 100 - 220V / 1.2A / 50-60Hz

DALJE : 5V - 3A / 9V - 2.5A / 12V - 2A / 15V - 1.8A

FUQIA NE DALJE : 18W MAX

GJATESIA : 1m

NGJYRA : E BARDHE

MATERIALI : ABS + PC

VECORI : MATERIAL SUPER CILESOR DHE REZISTENT NDAJ NXEHTESISE, GODITJEVE, ZJARRIT,

SISTEM MBROJTES I SHUMEFISHTE I QARKUT,

KARIKON SHPEJT MODELET E IPHONE X DHE SIPER DHE ANDROID,

NJOHJE INTELIGJENTE SIPAS NEVOJES SE PAISJES,

KARIKIM ME SHPEJTE DERI NE 300%,

PERSHTATET GJERESISHT ME TELEFONAT E FUNDIT NE TREG,

PROTOKOLL KARIKIMI QC3.0 DHE PD MUND TE KARIKOJNE PLOTESISHT PAISJET PERKATESE BRENDA 60 MINUTAVE,

PERMASE E VOGEL KOMPAKTE, ZE PAK VEND, PAKETOHET LEHTE,

PRAKTIK NE PERDORIM ,

PAMJE MODERNE ME SIPERFAQE TE LEMUAR DHE MATERIAL I DURUESHEM E JETEGJATE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.