KARIKUES CELULARI PER MAKINE ME DY PORTA LDNIO DL-DC219 ME FISHE LIGHTNING OSE MICRO 2.1A

Lek 800 Lek 1,500

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KARIKUES CELULARI PER MAKINEMARKA : LDNIOMODELI : DL-DC219HYRJE : DC 12 - 24V DALJE : DC 5V / 2.1APORTA DALESE : 2 USBPESHA : 68gGJATESIA E...

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KARIKUES CELULARI PER MAKINE

MARKA : LDNIO

MODELI : DL-DC219

HYRJE : DC 12 - 24V

DALJE : DC 5V / 2.1A

PORTA DALESE : 2 USB

PESHA : 68g

GJATESIA E KABELLIT : 1m

NGJYRA : E BARDHE

VECORI : PERMASE E VOGEL KOMPAKTE ME PAMJE ELEGANTE,

MATERIAL CILESOR I DURUESHEM NDAJ NXEHTESISE DHE PERDORIMIT TE PERDITSHEM,

DRITE LED TE PORTA PER TA DALLUAR GJATE NATES,

TEKNOLOGJIA MBROJTESE E QARKUT E SHUMEFISHTE,

KARIKON NJEKOHESISHT DY PAISJE,

KARIKIM I SHPEJTE DHE I SIGURTE,

PERSHTATET GJERESISHT ME PAISJET E SISTEMIT iOS, ANDROID ETJ

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.