KARIKUES CELULARI PER MAKINE ME DY PORTA DHE KARIKIM TE SHPEJTE QC3.0 LDNIO C407Q

Lek 1,300 Lek 2,500

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KARIKUES CELULARI PER MAKINE

MARKA : LDNIO

MODELI : C407Q

NGJYRA : GRI

HYRJE : DC 12 - 24 V

DALJE : 3.6-6V/3A
               6-9V/2A
               9-12V/1.5A

FUQIA NE DALJE : 36W MAX

PORTA DALESE : 2 USB

VECORI : PRODUKT 100% I RI DHE I MARKES,

PERMASE E VOGEL DHE PAMJE LUKSOZE PER MAKINEN,

I CERTIFUKUAR SIPAS CE FC RoHS,

PERSHTATET GJERESISHT ME PAISJE TE NDRYSHME DIGJITALE,

MUND TE KARIKOJE DY PAISJE NJEKOHESISHT,

KARIKIM SUPER I SHPEJTE ME TEKNOLOGJINE QC3.0 DHE NJOHJE INTELIGJENTE E PAISJES,

CIP INTELIGJENT I INTEGRUAR E SHKEPUT KARIKIMIN KUR BATERIA KARIKOHET PLOTESISHT,

MBROJTJE E SHUMEFISHTE E QARKUT,

ME SHUME SIGURI PER JU GJE PAISJEN TUAJ,

DRITE LED DEKORATIVE PER TA DALLUAR KARIKUESIN  GJATE NATES

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.