ADAPTOR KARIKIMI PER MAKINE BASEUS

Lek 1,000 Lek 2,200

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : ADAPTOR KARIKIMI CELULARI PER MAKINE GENTLEMAN

MARKA : BASEUS

PERMASA : 7.8 x 3.7 x 1.8cm

PESHA : 99g

NGJYRA : E ZEZ / E KUQE

HYRJE : DC 12 - 24V

DALJE : DC 5V / 2.4A MAX , 9-12V / 1.5A MAX

VECORI : MATERIAL I ZGJEDHUR SHUME CILESOR,

MUND TE KARIKOJE 2 PAISJE NJEHERESH,

DIZENJIM ME PERMASE TE VOGEL KOMPKATE,

I LEHTE PER TU MBAJTUR ME VETE PA ZENE SHUME VEND,

PERSHTATET GJERESISHT ME PAISJET DHE MODELET E MAKINAVE,

MBROJTJE E SHUMEFISHTE PER JU DHE PAISJEN TUAJ,

NJOHJE INTELIGJENTE E PAISJES PER KARIKIM TE SHPEJTE DHE TE SIGURTE ME TEKNOLOGJINE QC3.0

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.