KABELL USB 1m BASEUS MINI WHITE CABLE LIGHTNING / MICRO / TYPE-C

Lek 500 Lek 900

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KABELL USB MINI WHITEMARKA : BASUESGJATESIA : 1mDALJE PER USB - LIGHTNING : 5V / 2.4A DALJE PER USB - MICRO : 5V / 2.4A DALJE PER USB - TYPE-C : 5V...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL USB MINI WHITE

MARKA : BASUES

GJATESIA : 1m

DALJE PER USB - LIGHTNING : 5V / 2.4A

DALJE PER USB - MICRO : 5V / 2.4A

DALJE PER USB - TYPE-C : 5V / 3A

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI + BERTHAME BAKRI + TPE

PERSHTATET ME : PAISJET APPLE ME PORTE LIGHTNING, ANDROID ME PORTE MICRO OSE TYPE-C

NGJYRA : E BARDHE

VECORI : KOKA PREJ ALIAZHI TE ALUMINIT, TE DURUESHME NDAJ PERDORIMIT DHE DEFORMIMIT,

DIZENJIM KLASIK QE PERSHTATET PLOTESISHT ME PAISJET,

MATERIALI VESHES TEPER REZISTENT NDAJ THYERJES DHE PERDORIMIT TE PERDITSHEM,

TEKNOLOGJI PER MBROJTJE TE SHUMEFISHTE TE QARKUT,

BERTHAMA PREJ FIJESH BAKRI TE PASTER MUNDESOJNE KARIKIM DHE TRANSMETIM TE SHPEJTE E TE STABILIZUAR TE DHENASH DERI NE 480Mbps,

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.