KABELL USB PREMIUM BASEUS LIGHTNING

Lek 800 Lek 1,400

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KABELL USB MARKA : BASEUSMODELI : GJATESIA : 1mDALJE : 2ANGJRYA : E ZEZEPERDORIMI : PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASHVECORI : MATERIAL I CILESISE PREMIUM ME...

Shitur

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL USB

MARKA : BASEUS

MODELI : 

GJATESIA : 1m

DALJE : 2A

NGJRYA : E ZEZE

PERDORIMI : PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH

VECORI : MATERIAL I CILESISE PREMIUM ME DURUESHMERI DHE SIGURI TE LARTE,

DIZENJIM ME SHKALLE PER T'U PERSHTATUR PERMASAVE TE NDRYSHME TE PORTES SE KARIKIMIT,

I LEHTE DHE I PERTATSHEM PER TU MBAJTUR ME VETE KUDO,

KOKA PREK ALUMINI TE KROMUAR NUK DEFORMOHEN E AS NDRYSHKEN DUKE SIGURUAR NJE PERDORIM JETEGJATE,

DIZENJIM I POSACEM I KOKES PER TU PERSHTATUR ME GISHTIN PER HEQJE DHE VENDOSJE PRAKTIKE,

BERTHAMA PREJ FIJESH BARKI TE PASTER SIGUROJNE KARIKIM SUPER TE SHPEJTE DHE TRANSMETIM TE DHENASH TE STABILIZUAR DUKE JU KURSYER KOHEN DHE ENERGJINE,

VESHJA ME NEJLON TE ENDUR E SHTON REZISTENCE NDAJ PERDORIMIT DHE NGATERRIMIT GJE QE E BEN PRODUKTIN SOLID DHE TE DURUESHEM,

ÇIP INTELIGJENT ME TEKNOLOGJI TE SHUMEFISHTE MBROJTJEJE,

PRODUKT IDEAL PER PAISJET APPLE ME PORTE KARIKIMI LIGHNING

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.