KABELL USB PIBLUE LUCKY BEAR AY-T61 MICRO / LIGHTNING & TYPE-C

Lek 800 Lek 1,500

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL USB

MARKA : PIBLUE

MODELI : LUCKY BEAR

GJATESIA : 85cm

DALJE : 1.5A - 2.1A

PERSHTATET ME : PASIJET ME PORTE MICRO, LIGHTNING DHE TYPE-C

NGJYRA : E ZEZE

VECORI : PERDORET SI MJET MATES APO SI VARESE CELESASH,

TE DURUESHME NDAJ PERDORIMIT DHE DEFORMIMIT,

DIZENJIM KLASIK ME FIGURA MIQESORE,

THURRJE SI SHIRIT KUNDER NGATERRIMIT,

TEPER REZISTENT NDAJ THYERJES DHE PERDORIMIT TE PERDITSHEM,

TEKNOLOGJI PER MBROJTJE TE SHUMEFISHTE TE QARKUT,

BERTHAMA PREJ FIJESH BAKRI TE PASTER MUNDESOJNE KARIKIM DHE TRANSMETIM TE SHPEJTE E TE STABILIZUAR TE DHENASH,

ÇIP I PERMIRESUAR SHTON ME 40% SHPEJTESINE E KARIKIMIT,

KONTAKTE NE TE DY ANET PER ME SHUME LEHTESI NE PERDORIM,

STRUKTURE ME DIZENJIM SI SHKALLE PER GJERESI TE NDRYSHME PORTASH,

PAMJE MODERNE PLOT LUKS

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.