KABELL USB PER KARIKIM TE SHPEJTE TYPE-C NE LIGHTNING 18W BMX BASEUS 1.2m

Lek 1,900 Lek 2,200

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL USB FAST CHARGING 18W

MARKA : BMX BASEUS

GJATESIA : 1.2m 

TIPI : PD TYPE-C NE LIGHTNING

DALJE : 5V - 2.4A / 9V - 2A / 15V - 1.2A

SHPEJTESIA E TRANSMETIMIT TE TE DHENAVE : 480Mb/s

MATERIALI : TPE / KOKA ALUMINI TE ZGJEDHUR

PERDORIMI : PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH

VECORI : MATERIAL SUPER CILESOR DHE DIZENJIM ELEGANT,

BERTHAMA PREJ FIJESH BAKRI TE PASTER SIGURON KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH TE SHPEJTE E TE STABILIZUAR,

NYJE TE PERFORCUARA KUNDER THYERJES E PERTHYERJES,

ÇIP INTELIGJENT PER TE KARIKUAR DHE TRANSMETUAR TE DHENA NJEKOHESISHT DHE ME SHPEJTESI TE LARTE DERI NE 480Mb/s

TRANSMETONI ME LEHTESE DOKUMENTE TE MEDHA, 1GB PER VETEM 24 SEKONDA,

KOKA KONTAKTI PREJ ALIAZHI TE ALUMINIT JANE REZISTENTE NDAJ KORROZIONIT DHE OKSIDIMIT,

KORDONI I VESHUR ME GOMINE TE ZGJEDHUR KA ELASTICITET TE LARTE,

REZISTENCE NDAJ PERTHYERJES DHE NGATERRIMIT

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.