KABELL USB NE FORME U BASEUS CAMUTC-01 PER IPHONE, SAMSUNG , HUAWEI ETJ, ME PORTE TYPE-C OSE MICRO USB, GJATESIA 23CM

Lek 900 Lek 1,500

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KABELL USBMARKA : BASEUSMODELI : CAMUTC-01GJATESIA : 23cmDALJE : 2.4AMATERIALI : TPE /  NEJLON / ALIAZH ALUMINIPERSHTATSHMERIA : PER PAISJET ME PORTE TYPE-C / MICRO USBPERDORIMI : PER...

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL USB

MARKA : BASEUS

MODELI : CAMUTC-01

GJATESIA : 23cm

DALJE : 2.4A

MATERIALI : TPE /  NEJLON / ALIAZH ALUMINI

PERSHTATSHMERIA : PER PAISJET ME PORTE TYPE-C / MICRO USB

PERDORIMI : PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH

VECORI : NEJLON I ENDUR ME DENDESI TE MADHE DHE TEPER REZISTENT NDAJ PERDORIMIT,

PERMASE E VOGEL KOMPAKTE PER TU MBAJTUR ME VETE,

DALJE PREJ 2.4A SIGURON KARIKIM TE SHPEJTE DHE TE STABILIZUAR,

TELA PREJ FIJESH BAKRI TE PASATER MUNDESOJNE TRANSMETIM TE DHENASH DERI NE 480Mbps,

KOKA PREJ ALIAZHI TE ALUMINIT REZISTENTE NDAJ OKSIDIMIT JAPIN JETAGJETESI NE PERDORIM,

DIZENJIM PRAKTIK 2 FISHA NE 1 KABELL,

VENDOSJE DHE HEQJA E FISHES ESHTE E LEHTE DHE E QENDRUESHME


Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.