KABELL USB 1m BASEUS CALUX-A01/A09 LIGHTNING PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH QE FSHIHET MBRAPA TELEFONIT

Lek 900 Lek 1,400

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL USB MVP

MARKA : BASEUS

MODELI : CALUX-A01

GJATESIA : 1m

DALJE : 2.4A

MATERIAL : NEJLON / ALIAZH ZINKU

PERDORIMI : PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH

NGJYRA : E ZEZE / E KUQE

VECORI : MATERIALI I ZGJEDHUR,

INDIKATOR LED QE TREGON STATUSIN E KARIKIMIT,

NE FORME U-je TE RRUMBULLAKOSUR PER TE PERDORUR TELEFONIN GJATE KARIKIMIT PA JU PENGUAR,

DIZENJIMI 3D PREJ ALIAZHI TE ZINKUT ESHTE SHUME I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT DHE REZISTENT NDAJ OKSIDIMIT,

SHTRESE MBROJTESE E DENDUR PREJ NEJLONI SPECIAL TE ENDUR I JEP LAKUESHMERI DHE REZISTENCE NDAJ PERTHYERJES DHE NGATERRIMIT,

BERTHAME PREJ FIJESH BAKRI TE PASTER SIGUROJNE KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH TE SHPEJTE DHE STABILIZUAR,

DIZENJUAR POSACERISHT PER TE SHIJUAR LOJEN GJATE KARIKIMIT

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.