KABELL USB ME KOKE MAGNETIKE BASEUS ISNAP LIGHTNING

Lek 1,200 Lek 1,500

PERSHRKIMI I PRODUKTIT EMRI : KABELL USB ME KOKE MAGNETIKEMARKA : BASEUS GJATESIA : 1.2mNGJYRA : E ZEZE ME GOLDMATERIALI : NEJLON / PVCPERSHTATET : ME PAISJET ME PORTE LIGHTNINGVECORI : TERHEQJE...

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL USB ME KOKE MAGNETIKE

MARKA : BASEUS

GJATESIA : 1.2m

NGJYRA : E ZEZE ME GOLD

MATERIALI : NEJLON / PVC

PERSHTATET : ME PAISJET ME PORTE LIGHTNING

VECORI : TERHEQJE MAGNETIKE,

JO HEQJE DHE VENDOSJE TE PERSERITUR ,

LIDHEJE NE NJE SEKONDE ME NJE DORE,

PERDORIM I DYFISHTE SI PORTE KARIKIMI DHE MBROJTESE KUNDER PLUHURAVE,

KARIKIM I STABILIZUAR EDHE NESE KOKA PERTHYHET ME 9°,

MAGNETE TE FUQISHEM QE SIGUROJNE STABILITET NE LIDHJE,

THURRJE ME NEJLON,KABELL I LAKUESHEM KUNDER NGATERRIMIT, REZISTENT NDAJ THYERJES E PERDORIMIT TE PERDITSHEM,

KOKA PREJ ALIAZHI TE ALUMINIT, NUK OKSIDOHEN DHE JANE TE DURUESHME

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.