KABELL USB ME KEND 90 GRADE 1.2m MOXOM MICRO

Lek 600 Lek 1,000

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : USB KABELLMARKA : MOXOMMODELI : GJATESIA : 1.2mPERDORIMI : PER KARIKIM DHE KALIM TE DHENASH NGJYRA : E ZEZE / E KUQE / GOLDPERSHTATJA : PAJISJET ME PORTE MICRO SI TELEFONAT...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : USB KABELL

MARKA : MOXOM

MODELI : 

GJATESIA : 1.2m

PERDORIMI : PER KARIKIM DHE KALIM TE DHENASH

NGJYRA : E ZEZE / E KUQE / GOLD

PERSHTATJA : PAJISJET ME PORTE MICRO SI TELEFONAT ANDROID

TJETER : MATERIAL I CILESISE SE LARTE,

KOKA CILESORE ALUMINI TE DURUESHME NDAJ OKSIDIMIT, DEFORMIMIT DHE PERDORIMIT TE GJATE,

BERTHAME PREJ FIJESH BARKI TE PASTER MUNDESON KARIKIM SHUME TE SHPEJTE E TE STABLILIZUAR,

KARIKON DHE TRANSMETON TE DHENA NJEKOHESISHT ME SHPEJTESI TE JASHTEZAKONSHME,

FISHE E VESHUR ME PVC DHE NIKEL,

KOKA USB E KTHYER 90 GRADE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.